Site Overlay

Bitburger International

Бирите “Битбургер” се приготвят съгласно “Закона за чистотата на бирата – Райнхайтсгебот”, който датира от Средновековието. Съгласно този закон могат да се използват само три съставки в бирата – вода, ечемик, хмел. Битбургер използва само най-качествените суровини вече над 200 години.

Сертифицираните култури от хмел на Битбургер растат в Холстум, Германия, близко до Битбург в национален парк Южен Айфел. Заедно с хмела от Халертау те придават характерния вкус на нашата бира Битбургер Премиум Пилс. Отличителният вкус и качество на Битбургер се развиват в комбинация от естествена мая, малц от най-добрия ечемик и вода, добита от дълбините на депресията Битбургер Триас.

Най-популярната наливна немска бира се сервира в повече от 50,000 бара, ресторанта и пъбове в над 70 държави по света. Девизът “Bitte ein Bit” се разпознава моментално по цял свят. За ценителите на добрата бира този девиз е неотлъчно свързан с качество, уникален вкус и невероятно преживяване.

Пивоварната на Битбургер – Успех с традиция

Основана през 1817 г. в южния регион на планината Айфел, нашата семейна пивоварна е семеен бизнес вече 7-мо поколение, над 200 години. В допълнение на тази многогодишна традиция, пивоварната ни е също така и една от най-модерните и важни в Германия, която е останала частна собственост. Девизът ни “Bitte ein Bit” (“Един Бит, моля”) е популярен по цял свят сред феновете на Битбургер Премиум Пилс. Освен отличното ни пиво, нашите клиенти имат удоволствието да се наслаждават и на други видове бира и специални напитки, които произвеждаме. Въпреки че нашите пивоварни процеси не спират да се обновяват и подобряват, основните ни ценности винаги остават същите: грижа, любов и страст към правенето на бира. Тези ценности поддържат нашите стандарти постоянно високи.